I am the best.
Entries About None






FUNFAIR!
Thursday, 16 March 2017 | 00:22 | 0 comments

Hello fellas, 
FUNFAIR WAS SUPERB AMAZING!! I CANT BELIEVE IT! OH MY OH MY ITS SUPER FUCKING AWESOME XOXO 

Baru je balik ni ha terus update blog about this stupid little funny funfair hahahaha. stupid nya apa sebab permainan dia semua mmg stupid. kalau naik turun sah tak nangis T.T hahahaha mmg gila kau weh. sumpah dah aku taknak naik Discovery (berpusing habis terbalik) dia. yang Pirates (pusing 360 darjah) pun aku tak nak dah. lagi taknak yang XFactory (pusing kiri kanan laju) tu lagi taknak. 3 benda ni weh jangan laaaa tolongla. turun je pening tahan nak muntah tau. Roller Coaster kecik je cute main sampai 2 kali. even kecik litar dia tapi laju bangang hahahahah tak tahan aku.

Not bad la semua permainan dia. tp mmg I admit tak boleh kalahkan Sunway Lagoon la. tu mmg power habis tercampak tergolek semua! HAHAAHAA. penat dah weh sbb release tension esok nak amik result kan tula mcm ni. balik je rumah terus mandi minum air sejuk sampai 1 botol. haus sangattt plus suara aku serak dah sakit tekak jerit banyak sangat.

Part aku suka dekat Swing Chairs tu cute je pusingg tapi gayat kau ha! HAHAHAHAAHA WTF MMG BEST GILA FUNFAIR YAYYY

Wish me luck, Yana

Older Post | Newer Post
Bonjour!



Shout Here!