I am the best.
Entries About None






I'm back xoxo!
Tuesday, 7 March 2017 | 23:47 | 0 comments

Hi guys, ya Allah dah lama aku tak update blog T.T almost 3 years, though! entah apa mood malam ni gila tetiba nak stalk cari balik blog for long yg aku abaikan plus lupa huwa huwa

Act tadi dlm otak kemain mampat padat cerita aku nak create, tp tetiba juga rasa segan silu malu terpiku piku hahahaha what is that? emoji mana emoji ala tak ada ke :( okay dah ingat! dia terus pap datang balik idea nak type apa hihi. nak cerita pasal pengalaman aku bekerja je sebenarnyaaa. lama jugakla mengular dkt rumah since menganggur dari bulan 12 until now! berhenti sebab my dad dah tak kasi sbb aku nak kena transfer pergi melaka for 2 days. dad its just 2 days je kot? takkan tak bagi hurms (bcs he loves his daughter so much la that is why dia tak bagi anak emas dia ni pergi) 

Day by day aku makin mengenali ertinya dunia luar&manusia manusia yg tinggal dlm bumi ni. SEBABBBB time kerja tu bermacam macam orang&customers aku jumpa. one of them kalau kelakar baik, baik sangat. kalau annoying tu rasa mcm nak baling tangga! takdela kerja besar mana, just daiso jee hahahah. TAPI! kena tahan la sabar kena transfer which is everyday lah kalau boleh kena transfer tu. tapi aku pernah kena transfer just dekat Daiso One Utama and Daiso Main Place jela. tu pun dah cukup menggembirakan dgn air mata tau! HAHAHAHAH 

Kau nak baca sangat kan cerita aku ni ha amikko aku tambah lagi type panjang panjang biar kau gosok mata nak baca! wekk hahahahaha. sebab rindula aku type cerita pasal kerja tapi sebenarnya dah melencong pun idea. rasa mcm nak masuk kerja balik tapi bila fikir fikir taknak la pisang berbuah dua kali kan. tapi rasa rindu tu sebak kot dlm jiwa raga hanya tuhan je tahu hurms. rindu la kawan kawan kerja yg paling gila pernah aku jumpa. masing masing dah buat haluan masing masing sekarang. keluar dgn pakwe hari hari ha aku je membujang sampai sekarang. lastly, bukan tak rindu geng atau kawan lama, tapi ego aku menggunung tinggi sangat and I dont know how nak buat hahahahaha

So u guys, goodluck la dalam hidup! buatla ibu bapa tersenyum even buat lawak hambar yg mmg tak kelakar habis. tapi as long as your parents tersenyum dgn korang dah cukup bahagia kan dkt hati! doa banyak banyak biar dpt jodoh yg baik dan kawan kawan yg baik

Lots of love, yana

| Newer Post
Bonjour!



Shout Here!