I am the best.
Entries About None






Just get bored
Wednesday, 8 March 2017 | 16:20 | 0 comments

Well, kalau dah sekali update blog tulis entry apa semua mmg kemaruk tangan laju nak type lagi! hihi be like that face^ 

Result dah nak keluar soon, omg I just cant believe! hope result okay, AMIN! cuak tak cuak la hari hari counting days tau kau gila mmg la rilex selalu but in fact aku cuak la jugak feat ego saje buat buat lupa the date hurms

Lagi tak kerja macam ni, menganggur mmg bukak laptop and do whats my best utk hilangkan bosan. selalu seminggu sekali aku keluar hang out or something tapi minggu ni just duduk rumah je kot makan tidur mandi and repeat! HAHA yela last week aku shopping habis 1K kot kau rasa kalau aku cop duit pun company aku boleh bankrap T.T 

Act bukan ini yang aku nak cerita hurms tapi dah melalut alang alang je kan. AM I RIGHT?! plus manusia yg tanya aku soalan dkt askfm tu entah pape dari aku mati kebosanan baik aku layankan je, tp kalau dah melebih lantak dek kau lah! hahahaha 

Oh ya, lama tak try quote hiks. dah takde idea nak tulis apa otak dah keruh hahahaha 

MANA NAK CARI ALBUM THE VAMPS HUWA I WANT IT, I NEED IT! 




Older Post | Newer Post
Bonjour!



Shout Here!